Kystvejen 290, 4671 Strøby

Fantastisk flot villa med 1. klasses beliggenhed

Blandt mange skønt beliggende og flotte villaer og fritidshuse på Kystvejen i Strøby Ladeplads, er der i al beskedenhed en villa som på en lang række punkter skiller sig særdeles positivt ud fra mængden.

Villaen er beliggende på en 2611 m2 stor og let skrånende grund, hvoraf de 1145 m2 er privat kystsikret strandgrund med støbt ophalerplads til både. Den skrående grund bevirker at man fra begge plan i huset har en fantastisk udsigt ud over Øresund. Mod Nordøst ses i klart vejr København, hvor aftenen kan byde på fyrværkeri fra Tivoli. På strandgrunden kan både nydes solopgang såvel som solnedgang.

Indkørslen er hele vejen op mod den store indbyggede garage, smukt anlagt med Nexø sandsten, som på det første stykke om aftenen oplyses af klassiske støbejerns gadelamper, og på det øverste oplyses den lille gårdsplads foran garage og indgangen til huset fra udendørsbelysningen på huset samt fra de murede indfatninger med lys, i den teglstensbelagte læmur.

Villaen byder indvendig på:
Stor indbygget garage med el-port og tilstødende værkstedsrum. Fra garagen er der direkte adgang ind i huset.

Hovedindgangen til villaen går via en dobbeltfløjet hoveddør med vinduespartier på begge sider. Her træder man ind i en stor og præsentabel flisebelagt hall, med delvist loft til kip og masser af lys fra de indbyggede spots.

Fra Hallén kommer man gennem en 2-fløjet dør ind i dagligstuen, som byder på et vidunderligt lysindfald fra det store vinduesparti i hjørnet, som strækker helt op til kip i det over 4 meter høje loft.
I forlængelse af dagligstuen findes yderligere 2 stuer, hhv. kontor/biblioteket og spisestuen.
Alle stuer har store dobbelte terrassedøre i glas, som giver en fantastisk lysindfald samt et uhindret udsyn over Køge Bugt med København i det fjerne. Fra alle stuer er der adgang til husets terrasser og have.

Køkkenalrummet byder på masser af bord- og skabsplads, fint spiseområder, samt 3 udgange til terrasse og den vestvendte og helt ugenerte gårdhave. En fremtidig ejer kunne overveje at slå den ene stuen sammen med køkkenalrummet, og på den måde skabe et stort og helt fantastisk køkkenalrum med direkte udsigt over haven mod vandet.

I stueplan findes tillige en gæsteafdeling, med indbyggede skabe og egen udgang til gårdhaven, samt et gæstebadeværelse med muret bruseniche.

1. Salen byder på:
2 fine værelser, begge med udgang til den store altan, et større master-bedroom med indbyggede skabe og eget stort wellness badeværelse, med badekar og Tülø brusekabine med dampfunktion. Det er overflødigt at nævne, at udsigten fra alle 3 værelser naturligvis er aldeles fremragende.
På 1. salen findes desuden yderligere et badeværelse med muret bruseniche, samt et påklædningsværelse.

I den højloftede kælder er der et fyr- og teknikrum, samt et fuldt udstyret køkken, som også har vaskefaciliteter. Kælderen kan tilgås indvendigt fra entré samt fra gårdhaven.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1938, og var, som det ses på det sidste billede i fotorækken, dengang én af de få ejendomme i nabolaget. Den nuværende ejer som købte i huset i 1992, har i løbet af 90 erne bygget til og om, så det i dag er væsentligt større og fremstår i en meget høj byggekvalitet. Den byggesagkyndiges afsluttende bemærkning i tilstandsrapporten siger en hel del om niveauet:
”- Ejendommen fremstår opført i særdeles gode materialer og i en flot finish i hovedsagen; er dertil flot vedligeholdt overordnet - citat slut..”

Blandt de mange tiltag som den nuværende ejer har fået udført kan nævnes:
I alle værelser og stuer er der massive plankegulve. I de øvrige rum er gulvene flisebelagt.
I stueetagen er der gulvvarme, det inkluderer også gulvet i garagen samt kælderen. Vinduerne er alle termoruder. Elinstallationer styres via IHC. Taget er udskiftet. Haven er flot anlagt med fine gamle træer og flere store Nexø sandstens-terrasser og skøn vestvendt gårdhave.

Fra Ejendommen er kun 10-15 minutters kørsel ind til Køge. Dertil kan man også nemt tage bussen, som stopper få hundrede meter fra matriklen. De daglige indkøb, kan klares i Strøby eller Strøby Egede som kun er kort kørsel væk. Strøby skolen nås på 10 minutter på cykel.
Når den nye jernbanelinje åbner, vil det tage ca. 20 min. fra Køge til Københavns hovedbanegård.