Islandsvej 17, 2800 Kongens Lyngby

Velindrettet villa på 218 etagemeter i flot stand.

I roligt og attraktivt kvarter med kort afstand til Ravnholm skov, Mølleåen, god skole og institution, samt 5 minutters gang til Ørholm Station, finder du denne skønne villa, som den nuværende ejer har renoveret fra A til Z, og så sent som sidste år opsat nyt lækkert køkken.

Villaen byder i stueplan på:
Entré med trappe til 1. salen og kælderetagen. Super lækkert køkkenalrum med masser af både skabs- og bordplads, i forlængelse af køkkenområdet, finder du spiseafdelingen som fungerer rigtig fint i hverdagen, men hvor der også nemt er plads til mange spisende gæster. Grundet de store vinduespartier emmer rummet af et skønt naturligt lysindfald.

I direkte forbindelse med køkkenalrummet, men uden visuel kontakt med køkkenet, ligger dagligstuen som har en perfekt størrelse til tv-hygge for familien om aftenen. Mellem dagligstueområdet og køkkenalrummet står brændeovnen, som både genererer varme og atmosfære i alrummet og stuen. Fra stuen er der udgang til den store hævede terrasse, hvorfra man har et skønt kig ud over den grønne vestvendte have.
I stueplanet findes ligeledes et pænt og stilfuldt gæstetoilet.

1. salen byder på:
Repos med adgang til 3 gode værelser hvoraf det ene har en hyggelig hems. Stort badeværelse med muret bruseniche, dobbelt håndvask og godt med skabsplads.

Kælderetagen byder på:
Grundet villaens beliggenhed på den skrånende grund, opleves halvdelen af kælderen som en stuetage, hvor der bl.a. er udgang mod haven i terrænniveau. På etagen findes husets vaskerum, som udover vaskemaskine og tørretumbler også byder på nyt naturgasfyr fra 2017. Desuden findes et par disponible rum, samt et perfekt rum til en teenager som ønsker egen indgang og lidt fred for sine forældre.

Huset fremstår i flot og indflytningsklart stand, med plankegulve i stueetage og 1. sal, tidsløse fliser og klinker i kælder samt på badeværelse og toilet. HUset er godt isoleret, der er lavenergivinduer overalt og seneste årsopgørelsen for varme, viste et forbrug på under 1.000,- pr. mdr.

Et skønt hus til familien som ønsker et hus i flot stand, i roligt kvarter, med lækre udearealer som stor terrasse og helt privat og vestvendt have.