Nordre Paradisvej 9, 2840 Holte

Stor og præsentabel villa fra år 2000, med skøn beliggenhed.

Med en beliggenhed tæt på Skovlyskolen, gode institutioner, naturområder og nem adgang til både indkøb og S-tog station, så er man i nærheden af alt hvad en travl børnefamilie har glæde af i en aktiv hverdag.

Villaen ligger smukt tilbagetrukket fra Nordre Paradisvej, hvor man via en automatisk port kører ind på det brostensbelagte p-område med plads til mindst 4 biler. Herfra går man op til huset langs den store have foran huset, med gamle træer og som om sommeren ligger helt uforstyrret bag tæt bevoksning mod vejen.
Foran huset, som er bygget 8 trin over haveniveau, er der etableret en stor og flot stenterrasse med en skøn udsigt ud over den sydvestvendte have, her er masser af plads til både solbadning og grillmiddage med venner og familie. Stenbelægningen går hele vejen rundt til husets østvendte baghave, hvor morgensolen kan nydes i fred og ro sammen med dagens første kop kaffe.

Villaen som indeholder hele 272 flotte m2, byder på:
Indbydende og meget præsentabel hall med stor loftshøje, flot lysindfald fra det højtplacerede vindue, samt smukt trappeløb til 1. sal. I forbindelse med Hall’en, findes en 6 m2 garderobe med fin plads til sko og overtøj.
Stort flisebadeværelse i lyse farver med indbygget spots i loftet, dobbelt håndvask, bruseniche, badekar samt vaskemaskine og tørretumbler.

Lækkert landkøkken med gaskogeplader og rigelig bord- og skabsplads. Køkkenet er opført i hvide elementer med bordplader i både træ og stål. Ovne og køleskab er ligesom flere hylder flot indbygget i væggene og der er lavet gennemgående pejseindsats som både hygger og varmer i køkkenet samt det bagvedliggende soveværelse, en virkelig lækker detalje! Fra køkkenet er der direkte udgang til den østvendte terrasse i baghaven.

Spiseområdet er beliggende i åben forbindelse med køkkenet, her kan middagen nydes under de enorme ovenlysvinduer som i samspil med de rå og blotlagte spær og bjælker, nærmest giver en fornemmelse af at spise under åben himmel.

Stuen er hyggelig og har en god størrelse, fra stuen er der 3 dobbelte terrassedørspartier mod den sydvestvendte have, samt store vinduespartier mod syd, som til sammen lukker masser af sollys ind.
Soveværelset byder på morgensol, samt den modsatte side af den hyggelige pejseindsats, og 2 udgange til den østvendte del af haven.

1. salen byder på:
Repos med adgang til alle etagens rum og kig ned til hall, køkken og spisestue.
Pænt badeværelse med muret bruseniche. 2 gode værelser med indbyggede skabe
Et meget stort værelse på ca. 45 m2 med brede skabsvægge. Værelset kan naturligvis indrettes som et ekstraordinært stort soveværelse, men der er også andre muligheder som f.eks. aktivitetsrum, eller man kan dele det op i 2 værelser, alt efter smag og behov.

I huset findes desuden en mindre kælder til husets tekniske installationer.

Finishniveauet er højt i hele huset, i alle opholdsrum er der flotte plankegulve, I stueetagen og badeværelserne er der gulvvarme og der er IHC styret el-installationer i alle rum

Her er virkelig tale om en stor flot villa, i høj kvalitet og med en super god beliggenhed!