Solbakken 12, 2990 Nivå

Fin murstensvilla i flot stand i Nivås attraktive Solkvarter.

BOLIGEN ER UNDER SALG OG DET ER DERFOR IKKE LÆNGERE MULIGT AT BESTILLE FREMVISNING

Huset som er beliggende på en rolig villavej i det børnevenlige Solkvarter byder på:
Indbydende og rummelig entré, lækkert nyere badeværelse med bruseniche, håndklædetørrer og gulvvarme. Pænt og funktionelt køkken i lyse elementer og med god skabs- og bordplads.

Stor vinkelstue med mange indretningsmuligheder(se f.eks. den alternative plantegning), i direkte forbindelse med stuen, kun adskilt af en halvvæg, findes en skøn spisestue, hvor lyset vælter ind af de store vestvendte vinduer. Fra spisestuen er der udgang til en træterrasse, som ligger skønt i læ, og som om sommeren fra midt på eftermiddagen ligger badet i sol.

Desuden findes 3 gode værelser, hvoraf det ene har indbygget skabsvæg. Ligeledes findes et praktisk bryggers med egen indgang.

Der er pæne parket og plankegulve i værelserne, køkkenet samt dagligstuen og i spisetuen er der flotte fliser.
Villaen fremtræder i rigtig god stand, hvilket bekræftes af såvel tilstands- som elsynsrapport.

Villaen byder på energiruder, hulmursisolering og isolering på loftet, huset opvarmes med naturgas og seneste årsopgørelse viser en varmeudgift på kun 850,- pr. mdr.

Rundt om huset samt i indkørslen ligger der pæne herregårdssten, og på husets nordside er der en garage som benyttes til opbevaring, samt en tilbygget carport.

Den solrige vestvendte have er letholdt og består hovedsageligt af græsplæne omkranset bede og buskplanter.

I nærmiljøet finder man alt hvad en aktiv familie har brug for i en travl hverdag, skole, institutioner, masser af sportsfaciliteter, og de daglige indkøb kan klares kun 5 minutters cykeltur fra huset, det samme er stationen, hvor kystbanen kører, så man nemt og hurtigt kan komme til mod København eller Helsingør.

Ligeledes finder man Nivå havn & Strandpark inden for kort afstand, og vil man ud og nyde naturen er den fredede Ådal absolut et oplagt udflugtsmål.