Niels Hemmingsens Gade 32A, ST. TV., 1153 København K

Fri leg i den gamle legetøjsfabrik.

I smuk og historisk ejendom fra 1744 sælges denne store ejerlejlighed som fra slutningen af 1800-tallet og frem til midten af det tyvende århundrede husede en legetøjsfabrik.

Lejligheden er beliggende i et højt stueplan inde i gården bag porten ud til gaden, fuldstændig ugenert for byens lyde og torvets puls.
Straks man kommer ind i lejligheden ad den store to-fløjet entredør, ser man at den med sit industrielle udtryk og høje loftshøjde på 3,16 meter, er meget atypisk fra andre lejligheder i de gamle historiske bygninger omkring Gråbrødre Torv. Den åbne stue med køkken er næsten 120 m2 stor og brydes kun af 6 egetræssøjler, som sammen med de massive og brede planker på gulvet er med til at understrege indtrykket af rummets rå karakter og dets historie som et værksted og arbejdsplads.

Det store rum har både terrassedøre og vinduer mod sydvest og der kommer derfor masser af lys ind i lejligheden. Udover stuen med det åbne køkken, er der et stort soveværelse, et stort badeværelse samt et mindre garderoberum ved siden at indgangspartiet.

Lejligheden har et væld af indretningsmuligheder. Der kan nemt etableres flere rum, hvis det er det man ønsker, og de få vægge der er, er ikke bærende og kan derfor let rykkes efter smag og behov, og både badeværelse og køkken er i en stand, hvor det ikke ville være en skam at udskifte begge dele.

Nærmiljøet er noget nær det mest attraktive vores hovedstad har at byde på, med uendelig mange spisesteder, caféer og shoppingmuligheder, og ikke mindst Gråbrødre Torv, som ligger lige uden for døren, emmer at hygge og leben i sommerhalvåret, hvor alle restauranterne har udeservering.

Vil I bo super centralt men fuldstændig ugenert, og tiltaler den rå udgave af New Yorker stilen med kæmpe stue og højt til loftet jer, samtidig med at der er fri leg hvad indretningen angår, så kan den gamle legetøjsfabrik nemt være noget for jer!