Lyngvang 29, 4583 Sjællands Odde

Norsk inspireret bjælkehus med vidunderlig beliggenhed i 1. række

Når den 3006 m2 store naturgrund stopper, står man i vand til knæene – det er ægte 1. række til vandet!

Nu udbydes dette fantastisk beliggende sommerhus, som har været i samme families eje siden opførslen i 1973. Sommerhuset blev i sin tid opført af en norsk bygherre, hvilket tydeligt ses i konstruktionen med de runde massive bjælker i lofterne og træbeklædningen i på væggene. Bortset fra det lidt nyere badeværelse, står huset som det oprindelig blev bygget. De nuværende ejere har tydeligvis værnet om det oprindelige rustikke udtryk og høje kvalitet, og det er forståeligt da det skaber gode rumfornemmelser og masser af hygge.

Sommerhuset indeholder:
Indbydende entré med fin plads til overtøj, 3 dejlige værelser, som for et sommerhus er store. Pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Stor stue med brændeovn og smuk udsigt til vandet, stuen er direkte forbundet med spisestuen, hvor der nemt kan sidde 12 mennesker til middag. Mindre men praktisk køkken fra husets opførsel. Ved siden af køkkenet findes et viktualier rum med egen indgang. Hvis man ønsker at udskifte køkkenet vil det være muligt, at inkludere viktualier rummet i et nyt og større køkken.
Ved siden af huset findes et udhus til havemøbler osv.

Fra husets terrasse har man den mest fantastiske udsigt ud over den store naturgrund og vandet med Veddinge Bakker som en malerisk baggrund på den anden side at Sejerøbugten.
Tæt på grundens tilhørende strand, findes der en badebro som går ud til sandbunden, hvorfra man kan hoppe i vandet.

Her er virkelig tale om et kvalitets sommerhus med en fantastisk liebhaver beliggenhed.