Klintemarken 44, 2860 Søborg

Indflytningsklar kvalitetsvilla på 208 etagemeter i flot stand, med lækre solrige terrasser.

Her kan I slå døren op til en 100 % indflytningsklar villa på 208 flotte etagemeter med en rigtig spændende planløsning og flere skønne terrasser.

Stueetagen er præget af en god indretning og en flot stil; bl.a. med detaljer som gulvvarme, smukke plankegulve og en snedkerlavet indbygningsreol i det lækre køkken-alrum med terrasseudgang. Rummet fungerer som husets hjerte, og har et skønt gennemstrømmende lysindfald, det samme gælder for den hyggelige dagligstue med akustiklofter hvorfra der er udgang til en stor vestvendt træterrasse. I stueetagen er der desuden tre fine værelser og et skønt badeværelse med muret bruseniche.

Underetagen er i sig selv virkelig attraktiv med kvaliteter, der bl.a. tæller poleret betongulv med gulvvarme samt en privat indgang, hvilket gør det oplagt at skabe en fed teenager- eller gæsteafdeling. Hernede er der tre gode, disponible rum, hvoraf det ene især har potentiale til at blive et stort og lækkert aktivitetsrum i kombination med vaskerum og opbevaring, ligesom I også finder et pænt værelseslignende rum med indbygningsskabe.

Huset har undergået en omfattende renovering i 2013, med bl.a. tilbygning, komplette nye elinstallationer og vvs, nye rumfordelinger, nyt køkken, bad og nye gulve, for bare at nævne nogle af tingene.

Den 964 m2 store grund byder på en stor baghave med masser af plads til boldspil og trampolinhop, en plæne foran huset som er helt skærmet fra den stille vej af den store laurbærkirsebærhæk, derudover er der på grunden et stort udhus til cykler haveredskaber osv.

Ejendommen er attraktivt beliggende i det spændende grænsefelt mellem naturskønne Kgs. Lyngby og Bagsværd, hvor smukke søer giver anledning til at pakke fiskegrejet eller leje en kano og nyde den fantastiske natur fra vandsiden. Jeres helt tætte nærmiljø udgøres imidlertid af Søborgs forskellige bydele, hvoraf Gladsaxe/Buddinge er nærmest og både giver adgang til S-togsstationen og flere gode indkøbsmuligheder, så I altid nemt kan klare de ugentlige indkøb i både Netto og Kvickly.

Buddinge station er kun en kort gåtur fra huset, det gør det nemt for pendleren at passe jobbet inde i København eller at kommen hjem efter en glad aften i byen, da det med linje B ikke tager mere end tyve minutter, til og fra Nørreport St. Derudover byder området på et rigtig godt udvalg af gode skoler, både private og folkeskoler, samt institutioner til de mindste i familien; denne beliggenhed har kort sagt alt, hvad hjertet kan begære - ikke mindst for børnefamilien.