Koglevej 22, 2680 Solrød Strand

LIEBHAVERVILLA I 2. RÆKKE TIL STRANDEN

Velkommen til Koglevej 22, en rolig og privat beliggenhed i 2. række til vandet, hvor I kun skal et minut til fods fra hoveddøren, før I mærker strandens hvide sand under fødderne. Tankerne henledes hurtigt på de lune sommerdage, hvor tiden tilbringes med friske dukkerter og solbadning, imens ungerne bygger sandslot i vandkanten. Her er der helt igennem skønt, også i juletiden, hvor I kan tage en tur i Trylleskoven og samle kogler og mos til juledekorationerne. Solrød Strand er særligt kendt for sin smukke natur, og med denne beliggenhed kommer I helt tæt på både strand og skov, og så ligger den smukke kalkgrav kun 11 minutter på cykel herfra.

Det er intet under, at flere og flere børnefamilier vælger at bosætte sig i Solrød Strand, og især i dette børnevenlige kvarter med et godt naboskab, for her har I gode skole og institutioner lige ved hånden, ligesom at byen tilbyder flere sports- og fritidsaktiviteter. I går heller ikke glip af hverdagens fornødenheder, for Solrød Centrets mange dagligvarebutikker, spisesteder og forretninger kan nås på fire minutters cykeltur. Solrød Strand har det hele, men skulle I alligevel trænge til luftforandring, så er der s-togsforbindelser inden for gåafstand, som bl.a. tager jer til hovedbanegården på en halv time eller på kun 18 minutter fra Køge nord, og når hurtigtoget kommer, vil det kun tage 12 minutter.

Siden 1985 har denne arkitekttegnede liebhavervilla haft adresse på Koglevej 22. Ejendommen er løbende vedligeholdt og moderniseret med nye lofter i 2013, nye vinduer for ca. fem år siden, nye gulvfliser i 2015, køkkenet og bryggerset blev renoveret i 2019 og i 2018 blev loftet på 1. salen hævet med 1,5 m. Huset er fuldmuret og derved meget støjsvagt, der er delvis gulvvarme og der er installeret motorstyring i to af ovenlysvinduerne i stuen og i forældresoveværelset, hvilket understreger, at der er tænkt på selv de mindste detaljer.

Fra entreen træder I ind i hjemmets leverum, en helt fantastisk stue med pejseindsats, som ligger i åben forbindelse til det lyse og indbydende køkken-alrum. Her er over 5 meter til loftet og store vinduespartier, der tilsammen skaber en helt enestående rumfornemmelse. Planløsningen er anlagt med henblik på familien, der her får en super god børneafdeling med tre soveværelser og brusebadeværelse. Forældresoveværelset ligger perfekt placeret i modsatte ende, så I er fuldstændigt ugeneret fra larmen, hvis teenageren kommer sent hjem. Her har I eget badeværelse med badekar og en flot havudsigt fra de store vinduer, der skaber det smukkeste baggrundsbillede for tilværelsen.

Udenfor venter der jer en uforstyrret tilværelse i haven, som ligger i rolige omgivelser og inviterer til familiehygge og ren livsnyderi, uden at stille høje krav til vedligeholdelsen.

Det er straks klart, at denne villa er i særklasse, og den misundelsesværdige beliggenhed sætter bare prikken over i’et på det hele.

Her går boligdrømmen i opfyldelse!