Lønholtvej 2, 3480 Fredensborg

ARKITEKTONISK SMUK VILLA i SKØNNE GRØNNE OMGIVELSER

Lønholtvej 2 er virkelig en liebhaverbolig uden sidestykke med et unikt indre og en grund på over 3.000 m2 med sin egen lille sø.

I kommer til at få adresse på Lønholtvej i et hus omkranset af skov og marker. Dette er det oplagte hjem for jer, der drømmer om højt til himlen med kun en god halv times transport til Københavns Indre By. I befinder jer i kort afstand fra motorvej og indkøb. I jeres nye nærområde har I rig mulighed for at tage motionen til et nyt niveau med både løbe- og gå-ruter i Fredensborg Slotshave, cykelture i omegnen, roning på Esrum sø. I området ligger desuden mange ridecentre og hestepensioner. Kulturlivet er i højsædet ikke mindst på Louisiana og på Krogerup Avlsgård, hvor Årstiderne byder på økologiske varer fra egne marker.

Har I den luksus at have hjemmearbejdsdage, så er der indlagt lynhurtigt 1000 mb. fibernet som sikrer, at I uden problemer kan arbejde hjemmefra.

Første øjekast præsenterer jer for herligheden, der med sortglaseret tegltag og kalkede vægge såvel ude som inde prydet med kirkevinduer sætter tonen. Den smukke ejendom er opført i 1897, og i 1984 blev herligheden gennemrestaureret i de bedste materialer med hjælp fra arkitekt, kunstnere og snedker, og siden er det løbende blevet opdateret. Huset byder i dag på 190 m2 fordelt på to etager. De store rum har plads til mange aktiviteter og gæster, men kan også opdeles til yderligere separate rum, hvis der er behov for det.

Indeklimaet er både om sommeren og vinteren ideelt uanset hedebølge eller vinterkulde, grundet husets opbygning i kalksten. Den parklignende have er tegnet af havearkitekt og indbyder til afslapning for alle pengene gemt bag de høje træer, og på grunden er der egen sø, så idyllen fuldendes. Til ejendommen hører også et vægdrivhus med indlagt vand, dobbelt carport og et værksted med en lille vinkælder til ideel opbevaring af årgangsvine.

Vi kan ikke trække den længere. Kom med indenfor og få syn for sagerne. Entréens geometriske marmorgulve byder jer flot velkommen og giver en forventning om en helt særlig ejendom , og så snart I træder ind i spisestuen med hvidskurede plankegulve, bliver de indfriet. Det store rum har nemt plads til et langbord til 24, hvor hele den udvidede familie med venner kan samles. Her og i resten af boligen er der godt isoleret og højt til loftet samt fokus på de bedste materialer - der kommer altså ikke til at mangle noget! Lyset udefra strømmer ind. Køkkenet ligger i åben forbindelse og afslører designelementer og mulighed for udvidelse. Det ultimative hjerterum er stuen. Det imponerende hvælvede loft som giver en vidunderlig akustik, hanebåndsspærene, ovenlysvinduerne og den fritstående, vinklede fyrretræstrappe er i dén grad med til at gøre rummet til noget helt specielt, og det er nærmest ikke til at tro, at det er jeres nye stue - men den er altså god nok, og der står intet i vejen for, at I kan forelske jer i det.
Stueplan byder desuden på et toilet samt et bryggers.

Tager I trappen op fra stuen, befinder I jer i et åbent arbejdsværelse med indbyggede reoler flankeret af vinduer med udsigt over de åbne marker. Heroppe findes desuden et rigtig lækkert soveværelse med indbyggede skabe og et fantastisk lysindfald med fritliggende hanebånd og fra rummet er der adgang til gennemgående loftsrum til opbevaring. Desuden findes her husets badeværelse, der er med badekar og væghængt toilet.

Huset ligger på en dejlig stor 3282 m2 grund, hvor man altid kan finde en plads i solen. På husets østside bydes der på en helt vidunderlig solopgang, som kan nydes sammen med morgenkaffen og den betagende udsigt ud over det grønne kuperede landskab. Grunden er ligeledes stor nok til hold af mindre dyr som f.eks. får, ænder eller gæs – stedet emmer af idyl!

OBS OBS OBS
DER ER ET VÆLD AF OPLAGTE MULIGHEDER, HVIS MAN ØNSKER AT ÆNDRE RUMDELINGEN OG/ELLER TILFØJE MINDST ET EKSTRA VÆRELSE - SE DE ALTERNATIVE PLANTEGNINGER!


Drømmene bliver til virkelighed på Lønholtvej 2 – velkommen til!