Nørregårdsvej 180, 2610 Rødovre

Indflytningsklart og skønt beliggende halvt dobbelthus på 212 m2 etagemeter i børnevenligt kvarter.

Her er et skønt hjem for jer, som vil tættere på naturen, men ikke for langt væk fra byen. På Nørregårdsvej 180 befinder I jer nemlig under 20 minutters kørsel fra Rådhuspladsen i København. I befinder jer på en attraktiv adresse i et boligkvarter, der i den grad tiltrækker børnefamilierne, som vil have frisk luft, hus og have, men som samtidig skal pendle i hverdagen eller blot vil bo tæt på byen. Dertil ligger den populære Nyager skole og børnehave blot 800 meter fra adressen – uden at I skal krydse trafikerede veje, hvilket understreger den børnevenlige beliggenhed. Flere indkøbsmuligheder finder I ligeledes tæt på boligen, så I er sikret en bekvem hverdag.

I er ikke i tvivl, når I drejer ind på den flisebelagte indkørsel – her overtager I en ejendom, som bærer tydeligt præg af vedligehold og løbende opdateringer. Rækkehuset er oprindeligt fra 1957, men præsenterer sig flot med en rødlig murstensfacade og hvide tofagsvinduer. Foruden selve boligen får I en stor og meget anvendelig kælder på 81 etagemeter med god loftshøjde samt værelseslignede rum – perfekt til teenageafdeling. Boligen har desuden udsigt direkte til Vestvoldens grønne arealer, så I fra vinduerne kan følge med i årstidernes skiften, og som prikken over i’et har I den skønne og helt ugeneret have med stor og lækker træterrasse.

Indvendigt venter jer en indflytningsklar bolig, hvor I blot skal pakke flyttekasserne ud og gå i gang med at indrette jeres drømmehjem. De 131 kvadratmeter er som skræddersyet til børnefamilien, her er separat værelsesafdeling og opholdsmiljø. Førstnævnte ligger på førstesalen og rummer et velholdt badeværelse med bruseniche og ovenlysvindue samt to værelser med loft til kip, hvoraf det oplagte forældreværelse har indbyggede skabe.
I stueetagen venter et dejligt stort køkken, med god skabs og – bordplads. Køkkenet ligger i direkte forbindelse med spisestuen, hvor middagen kan nydes i varmen fra den levende ild i brændeovnen. Dagligstuen er hyggelig med et skøn lysindfald fra de vestvendte vinduer og fra stuen har man nem adgang til havens store terrasse og helt private have med en vidunderlig udsigt til skoven.

Velkommen til et indflytningsklart hjem, som både har flot indretning og skøn placering!