Thorsvænge 205, 4673 Rødvig Stevns

Entreprenørens egen villa.

...

NY PRIS!

I det nyudstykkede villakvarter Thorsvænge i hyggelige Rødvig, udbydes denne kvalitets villa fra 2011 i absolut topstand. Villaen er opført til privatbolig for den entreprenør, som har bygget en stor del af de øvrige villaer i kvarteret.

Villaen byder på stor og præsentabel entré med trappe til første salen.
Stort køkkenalrum kombineret med dagligstue.Køkkenet er udført i luksuriøse elementer med bl.a. bordplade i ædeltræ, 2 ovne, cooker og mange andre lækre løsninger. Spiseområdet kan nemt rumme 12-14 gæster til middag, og den nedsænkede dagligstue, som er markeret med murstenshjørner er en sjældent set lækker detalje, men hvis man foretrækker et kæmpe køkkenalrum i stedet for, kan fordybningen nivelleres ud og dagligstuen rykkes op på første sal.
Fra stuen er der direkte udgang til terrasse, hvor aftensolen og udsigten ud over terrænet uhindret kan nydes. Fra køkkenet er der udgang til den sydøstvendte terrasse.
Stueetagen byder desuden på 2 gode børneværelser, flot badeværelse med muret bruseniche.
Masterbedroom/forældresoveværelse med stort walk-in closet, og eget luksus badeværelse med bl.a. twin-bruser og dobbelt håndvask.

I den store indbyggede garage med el-port, som man har adgang til direkte fra huset, finder man bryggersfaciliteterne, herunder god opbevaringsplads, håndvask, vaskemaskine og tørretumbler.

På 1. sal er der en stue mere, som i dag benyttes som kontor, stuen har et skønt lysindfald fra de store ovenlysvinduer og et flot udsigt ud over markerne. Fra stuen er adgang til loftet, med utrolig meget opbevaringsplads.

Finishen i huset er tårnhøjt, gulvene i stueetagen er med store flotte fliser, parketgulv og tæpper på værelserne – der er gulvvarme under dem alle inkl. fliserne i garagen. Lofterne er hvidpudsede med indbygget spots, og i loftet ved dagligstuen er der indbyggede diskrete højtalere. Desuden er der centralstøvsuger på begge etager.

Haven er velanlagt med græsplæne ud mod landskabet, der er terrasser på begge sider af huset, som ligesom indkørslen er belagt med kombineret chaussésten og fliser. Desuden findes på bagsiden et praktisk muret udhus.

Den generelle stand er ekstrem god, tilstands- og elsynsrapporten siger det meste – de er helt uden anmærkninger.

Rødvig by er kendt for sin idylliske lystbådehavn med hyggelige spisesteder og lækre sandstrand, der er gode indkøbsmuligheder, daginstitution og populær skole som går op til 9. klasse. Køge ligger kun en halv times kørsel fra Rødvig, og vil man videre til København, kan man hoppe på det nye hurtigtog fra Køge Nord, den tur tager kun ca. 20 minutter.

Velkommen til Rødvig og ikke mindst Thorsvænge 205!