Højvang 5, 4673 Rødvig Stevns

Villa med pragtfuld havudsigt i Rødvig på Stevns.

For enden af den lille vej Højvang, fuldstændig uden nogen form for forbipasserende trafik, finder man denne velholdte udsigtsvilla i Rødvig.

Villaen byder på:
Entré med garderobeskabe og trappe til første sal. Rummeligt og velindrettet køkken/alrum med god spiseplads og udgang til haven. I stueetagen finder du også to gode værelser/og et større brusebadeværelse.

Ovenpå ligger soveværelset, her er god skabsplads og et dejligt lysindfald fra ovenlysvinduerne
På 1. sal finder du også dagligstuen, som har et fantastisk lys og udsigt ud over havnen og havet. I forlængelse af dagligstuen er der udgang til altanen, som på en lun dag er et ideelt sted at slå sig ned i en god havestol og bare nyde udsigten og det leben som udspiller sig i og omkring havnen, og hvor man ofte kan se Møns kystlinje helt klart i horisonten.
Mellem stue og soveværelse er der toilet. Såfremt det ønskes kan der laves brusebad i toilettet.

Haven er nem og har en en dejlig terrasse, samt stort praktisk udhus, med fin opbevaringsplads.

I havnen, få minutters gang fra huset, er der flere gode spisesteder, og de daglige indkøb kan klares ca. 1 km fra adressen. Vil i en tur til stranden har I efter en gåtur på bare et par hundrede meter sand mellem tæerne.

I Rødvig finder man Stevns Friskole, som går op til 9. klasse, samt Rødvig børnecenter hvor byens yngste har deres dagligdag.

Fra Rødvig er der 30 km til Køge, eller 39 min. med Lokalbanen, og skal man videre mod København tager det yderligere godt 20 min. fra Køge N. med det nye hurtigtog mellem Køge og Københavns hovedbanegård.

Velkommen til Højvang 5!