Østre Grænsevej 11, 2680 Solrød Strand

Flot villa på 166 etagemeter med tilhørende 50 m2 muret værkstedsgarage

VILLAEN ER UNDER SALG, OG DET ER DERFOR IKKE LÆNGERE MULIGT AT BESTILLE FREMVISNING

For enden af lille stikvej på Østre Grænsevej ligger denne velholdte villa med mange lækre detaljer.

Villaen byder på:
Stort og lyst køkkenalrum med udgang til den sydvest vendte terrasse. Køkkenet er bygget i lækre materialer og der er både god bord- og skabsplads. Flot stue med lysindfald fra 3 sider og udgang til den skønne træterrasse via stort vinduesparti. Soveværelset har stor skabsvæg samt eget badeværelse med muret bruseniche og håndklædetørrer. Desuden er der et gæstetoilet i stueplanet.

I stueplanet er der i alle opholdsrum flotte lyse plankegulve, gulvvarme, indbygningsspots i loftet, nye døre og vinduer, genvex anlæg og centralstøvsuger

Underetagen har status som kælder, men opleves ikke som sådan. Her er fin loftshøjde, et stort alrum med udgang til haven, vaskerum hvor der er også er en bruseniche samt et disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder. På gulvet ligger store flotte fliser og ligesom ovenpå er vinduer og døre skiftet for nylig.

Til huset hører muret garage med 2 porte hvoraf den ene åbnes med fjernbetjening. Garagen er i den ene side udstyret med professionel lift og der er meget plads til værktøj m.m.
Selve haven er helt privat og omkranset af raftehegn. Foran indgangen til haven og huset er der fin plads til 2 biler i indkørslen.

For enden af Østre Grænsevej ligger en lækker og børnevenlig sandstrand, som indbyder til badning og aktiviteter på stranden om sommeren, samt frisk havluft og gåture året rundt.
I nærmiljøet findes alt hvad der er behov for i en travl hverdag og aktiv fritid, lige fra gode indkøbsmuligheder, S-togstation, populære daginstitutioner, Uglegårdsskolen og et væld af fritidsaktiviteter.

Velkommen til Østre Grænsevej 11!