Bringekrogen 32, 3500 Værløse

Skønt rækkehus i flot stand og med særdeles god beliggenhed

BOLIGEN ER UNDER SALG, OG DET ER DERFOR IKKE LÆNGERE MULIGT AT BESTILLE FREMVISNING>/b>

Vi har her fornøjelsen af at udbyde et af de bedst beliggende rækkehuse i Bringekvarteret!

Du bor ned til Værebro Å i naturskønne omgivelser hvor man fra terrassen kan nyde solen gå ned bag de foranliggende grønne arealer.
Her bor du trygt og i godt i et meget børnevenligt kvarter med ingen trafik, din egen carport og en let holdt have.

Rækkehuset byder på:
Entré, fordelingsgang med trappe til underetagen, pænt badeværelse fra 2005, soveværelse i god størrelse og med pæne plankegulve. Nyere stort køkken i tidløst design, gennem den dobbelte glasdør er der adgang til skøn og meget lys stue, med fin plads til både spisebord og sofaområde. Fra stuen er der udgang til terrassen hvor man har den dejligste udsigt ud over de skønne grønne omgivelser.

På underetagen findes 3 værelser, hvoraf der i det mindste er udgang ud til haven, desuden finder I her det oprindelige badeværelse med badekar, som trods alderen fremstår i ualmindelig flot stand. Der er også et bryggers med vaskesøjle samt et stort disponibelt rum, med mange anvendelsesmuligheder.
Til rækkehuset hører også en carport.

Nærområdet er i den grad naturskønt, der er gode løberuter, omring den nærliggende Møllemose og Søndersø. Til børnene er der legeplads i bebyggelsen og indkøb, skole og dag institution er alt sammen inden for gåafstand. Skal jobbet i København passes tager turen kun en lille halv time i bil.

Velkommen til Bringekrogen 32!