Bautavej 7, 4671 Strøby

ARKITEKTTEGNET FRITIDSVUS - OPFØRT SOM HELÅRSVILLA MED 180 GRADERS UDSIGT OVER KØGE BUGT

Var det noget med en unik panoramaudsigt ud over Køge Bugt? En udsigt, hvor de farverige københavnerlys let kan skimtes i baggrunden? Med Bautavej 7 som base bliver dette en udsigt, du kan nyde dagligt - og gerne med en velfortjent drink i hånden, for mindre kan ikke gøre det i denne skønne liebhavervilla. Boligen har en skøn højt placeret beliggenhed, og I kan dagligt udforske nærområdets grønne, naturrige fristelser. Samtidig når du Strøby Egedes mange handlemuligheder efter kun fem minutters bilkørsel, og drøner du et kvarter længere derudaf, udfolder Køges centrum sig med sine mange fristelser.

Den arkitekttegnede liebhavervilla er opført i 2008 og egner sig med sine mange kvadratmeter og toplækre klasse A-materialer sig til de kvalitetsbevidste livsnydere. Boligen byder på have, adskillige terrasser, stueetage og underetage, hvor der bl.a. er bilelevator fra indkørslen til underetagens indbyggede garage.

Det er næsten ikke til at tro, når man befinder sig på hjemmets mange terrasser. Her er nemlig direkte og komplet uforstyrret udsigt ud over vandet. Dette skaber de perfekte rammer for udendørs middage, hvor du med fordel kan invitere gæster, eller I kan selv nyde de helt enestående omgivelser - for mere sublim havudsigt skal man altså lede længe efter.

Også villaens indre er i en klasse for sig, boligens store opholdsstue har et fantastisk lysindfald, da de store vinduer, der går fra gulv til loft, ligeledes vender ud mod havet, således at du kan nyde de blå bølgeskvulp hele året rundt uanset vejret. Alrummet har plads til sofaarrangement og spiseområde foran brændeovnen, og det velintegrerede, specialdesignede Jacob Jensen-køkken tager sig flot ud i indbydende materialer. Derudover åbner stueetagen op for et potentielt gæsteværelse/kontor og et gæstetoilet, og endelig byder den store, højloftede og lyse underetage på flere meget anvendelige rum, herunder vaskerum, et topmoderne, luksuriøst badeværelse med badekar samt separat bruseniche, stort værelseslignende rum med udgang til terrasse, walk-in closet og stor indbygget garage.


Velkommen til én af Strøby Ladeplads bedst beliggende og mest gennemførte ejendomme!