Humlevænget 15, 2800 Kongens Lyngby

Man skal ikke skue hunden på hårene - for bag døren i denne udadtil beskedne villa, finder man 251 etagemeter i flot indflytningsklar stand.

...

På helt stille og børnevenlig vej i Lyngby udbydes denne gennemrenoverede villa fra 1957, med energimærke A2010, nye solceller på taget, nyt luft-til-vand varmeanlæg og super flot underetage med højt til loftet.

Villaen byder i stueplan på:
Præsentabel entré med plads til overtøj. Stort lækkert køkkenalrum i direkte forbindelse med stuen, hvorfra lyset vælter ind gennem det store sydvendte vinduesparti. Masterbedroom med walk-in closet og eget badeværelse. Hyggeligt værelse i god størrelse, samt endnu et badeværelse med bruseniche.

Underetagen er højloftet og som fremstår i nyrenoveret stand byder på:
Egen indgang til bryggers, stort vaskerum samt 4 fine rum med mange anvendelsesmuligheder. I underetagen er der fin mulighed for etablering af endnu et badeværelse.

Huset er beliggende på en knap 700 m2 grund, med en letholdt solrig have og to store terrasser samt et praktisk anneks.

I nærmiljøet er der kort afstand til Engelsborgskolen, gode institutioner, offentligt transport herunder den kommende letbane. Vil I ud og nyde naturen, er det vidunderlige Frederiksdal-området med Lyngby- og Bagsværd sø kun en kort cykeltur væk.

Velkommen til Humlevænget 15!