Rømersgade 20B, 3.th, 1362 København K

Lækker andelslejlighed med bedste beliggenhed.

ÅBENT HUS: SØNDAG D. 20.AUG. KL. 17.00 - 17.30

I meget sund og veldrevet andelsforening lige overfor Torvehallerne ligger denne fine andelslejlighed, som oprindelig er en 2-værelses, men i dag er indrettet som en stor ét værelses med åbent køkken og alkove.

Andelslejligheden byder på stor stue med fin spiseplads og masser af lys fra de sydvest vendte vinduer. Åbent køkken, hvor der indrettet en smart indbygget bruseniche, i tilknytning til stuen er der en alkove, hvor størrelsen passer med en seng. Der er et lille, men pænt og nydeligt toilet.

Lejligheden ligger ud til et aflukket gårdmiljø, så selv om man bor i hjertet af København K, hører man det på ingen måde.

Selve ejendommen fremstår flot og velvedligeholdt, med bl.a. flotte gulpudsede facader i gården og et meget smukt og præsentabelt udseende mod gaden.

Nærområdet byder på masser at lækre indkøbs- og spisesteder, Botanisk have, Konges have og der er et hav af transportmuligheder fra Nørreport Station kun 2 min. fra lejligheden og fra kun 100,- om året kan man parkere i parkeringsanlægget under Israels plads.

Til lejligheden følger et kælderrum.

Andelsforeningensøkonomi er så sund at der ikke har boligafgiftsstigninger de sidste 10 år, og der er udarbejdet såvel el- som vvsrapport til lejligheden, begge uden anmærkninger.