Hallandsgade 10A, 2300 København S

Helt unikt og gennemført Byhus/Ejerlejlighed på Amagerbro

BOLIGEN ER UNDER SALG OG DET ER DERFOR IKKE MULIGT AT BOOKE FREMVISNING

Hvis man blandede et lækkert byhus med en tjekket penthouselejlighed og tilsatte lidt NewYorker stil, så vil resultatet sandsynligvis ligne Hallandsgade 10A temmelig meget.

Her er virkelig tale om en på alle måder helt unik bolig, hvor der ingen steder er gået på kompromis med hverken kvalitet eller lækre detaljer. Boligen er beliggende helt diskret på en rolig sidevej til Amagerbrogade med et minimum af trafik, og allerede når man er gået ind gennem porten ude fra gaden, og kommer ind i den private gårdhave med bl.a. overdækket lounge-terrasse og udekøkken, som kun deles af 2 lejligheder, bliver man klar over at her er tale om en bolig ud over det sædvanlige.

Boligen byder på:
Stor entré med indgangsparti i glas, fra entréen er der udover adgang til værelserne også udgang til den overdækkede terrasse. Det første værelse har en god størrelse og et skønt lysindfald fra ovenlysvindue. Soveværelse med walk-in closet, ovenlys og eget stort badeværelse, badeværelset er, ligesom meget andet i boligen, virkelig stort og byder bl.a. på lækker muret bruseniche, hængetoilet, vaskesøjle samt fjernbetjente vinduer.

Fra soveværelset, på vej ned mod stuen, møder man endnu et værelse som enten kan benyttes som stue, eventuelt tv-stue, eller der kan nemt sættes en væg op og dermed laves et reelt værelse, som i de andre værelser er der dejligt lysindfald i rummet fra ovenlysvinduet.

Stuen er meget stor og ligger i direkte forbindelse med spiseområde og det lækre åbne køkken.
Stuen er vinklet og delvist opdelt af de store mosaiksøjler, hvilket bidrager til mange indretningsmuligheder. Ved spiseområdet hænger en stilistisk væghængt brændeovn som bidrager med hygge og varme i de kolde måneder.

Køkkenet byder på masser af skabs- og bordplads, kvalitets hårde hvidevarer fra Miele bl.a. med indbygningskaffemaskine, amerikanerkøleskab, bardisk mod spiseområde så gæsterne kan samtale over et glas vin, mens maden tilberedes. Køkkenet er i hvide elementer og med lækre bordplader i ask. Køkkenet har egen indgang fra gården, praktisk når man kommer hjem fra indkøb.

Det andet badeværelse er ligeså stort som det første, det er fra gulv til loft bygget i flotte kvalitetsmaterialer og byder på dejlig velvære, med et high-end dobbelt spabad, gulvvarme og hængetoilet.

I alle lejlighedens opholdsrum er der massive egetræsgulve i sildebensmønstre med gulvvarme. Elinstallationer er programmerbart IHC WIRELESS fra LK. I størstedelen af lejligheden inkl. den overdækkede terrasse er der indbygget LED-belysning.

Beliggenheden er også i top, man er tæt på Christianshavn, Islands Brygge, metro st., Voldende og Københavns indre city. hyggelige cafeer, kaffebarer, indkøb og offentlig transport.