Platanvej 32, 1. 1., 1810 Frederiksberg C

Flot andelslejlighed i krydsfeltet mellem Frederiksberg og Vesterbro.

BOLIGEN ER UNDER SALG OG DET ER DERFOR IKKE MULIGT AT BESTILLE FREMVISNING

På grænsen mellem Frederiksberg C. og Vesterbro, med kort afstand til et rigt caféliv, masser af spisesteder, meget nemme indkøbsmuligheder, samt få minutters transport til Frederiksberg Have og Søndermarken og kommende Metro station , finder man denne velindrettede andelslejlighed i flot stand, som byder på:

Fordelingsentré med god skabsplads, super lækkert og åbent køkken fra 2015, med luksus hårde hvidevarer, vinkøleskab, Quooker og spots i loftet.
I direkte forbindelse med køkkenet findes et godt spiseområder, hvor der fin plads til et større antal gæster. Stuen er lys og indbydende, og det vælter ind med sollys fra det brede sydvendte vinduesparti.

Der er 2 gode lyse værelser, begge i fornuftige størrelser og dertil kommer pænt flisebadeværelse, med muret bruseniche og hængetoilet.

Adgangen til lejligheden foregår via ejendommens elevator, som man også kan tage op til en helt fantastisk tagterrasse, hvor man har en vidunderlig udsigt ud over byens tage.
På tagterrassen er der lækre havemøbler og gasgrill til fri afbenyttelse for andelshaverne.

Der er mulighed for at leje p-plads i ejendommens p-kælder og for god ordens skyld kan det oplyses at internet er indeholdt i boligafgiften.