Langebjergvej 259D, 3050 Humlebæk

I den populære "Studiebyen" i Humlebæk udbydes denne dejlige og veludnyttet villa i meget fin stand!

HUSET ER UNDER SALG OG DET ER DERFOR IKKE LÆNGERE MULIGT AT BESTILLE FREMVISNING

Villaen som fremtræder i flot stand er opført i 1981 og byder i stueetagen på:
Lys og indbydende entré, værelse i fin størrelse, badeværelse med bruseniche og fin bordplads. Skønt køkkenalrum med hvidt grebsfrit køkken fra 2016, brændeovn og god plads til spisebord. Fra køkkenalrummet er der udgang gennem dobbelt terrassedør til den sydvest vendte terrasse og have. I direkte forbindelse med køkkenet finder man bryggerset, med vaskemaskine og egen indgang fra carporten. Tillige findes et større værelse med god skabsplads. I hele stueetagen er det klinkegulve og flotte synlige spær i loftet.

1. salen byder på:
I dag er 1. salen indrettet som en stor stue med masser lys fra gavlvinduet og de 6 ovenlysvinduer, der er loft til kip og flotte plankegulve. Tidligere var rummet delt op i en stue og et værelse, hvilket nemt kan reetableres hvis man ønsker et værelse mere(se alternativ plantegning).

Huset fremstår som sagt i meget fin stand, med bl.a. lavenergivinduer og døre fra 2016, køkken og bryggers ligeledes fra 2016 og huset er godt isoleret, sælger havde jf. seneste årsopgørelse for strøm, som både dækker almindelig el-forbrug og varme en udgift på kr. 7.563,- plus brænde for hele året.

Til huset hører en nyere carport fra 2012, med tilhørende skur samt en skøn og letholdt have, som ligger badet i sol fra morgen til aften.

Som medlem af grundejerforeningen har man desuden brugsret til et fælleshus til brug for arrangementer.

Kvarteret er meget børnevenligt, man kommer på få minutter både til Langebjergskolen og Langebjerghallen, ligesom indkøb, Humlebæk station, hyggelige Sletten havn, stranden og Louisiana kun er en kort cykeltur væk.