Dyssevænget 86, st., 2700 Brønshøj

Skøn villalejlighed i flot stand, med egen have og ca. 80 m2 højloftet kælder.

BOLIGEN ER UNDER SALG, OG DET ER DERFOR IKKE MULIGT AT BESTILLE FREMVISNING

På den rolige og børnevenlige vej, Dyssevænget i Brønshøj, udbydes denne fine villalejlighed, beliggende i velholdt ejendom fra 1937.

Villalejligheden byder på:
Fælles trappeopgang, Rummelig entré med god skabsplads. Stort spisekøkken, med masser af skabs- og bordplads. 2 fine stuer, hvor man fra den ene stue har udgang til en overdækket terrasse. Efter behov kan dagligstuen nemt ændres til et værelse, evt. ved etablering af direkte dør fra entréen. Værelse med stort indbygget skab. Lyst og pænt flisebadeværelse med brus, indbygningsspot i loftet, gulvvarme samt vaskemaskine.

Lejligheden har med undtagelse af et enkelt opbevaringsrum, eksklusiv brugsret til hele den meget anvendelige og højloftet kælder. Kælderen består af et stort disponibelt rum hvor der er gulvvarme, derudover er der et disponibelt rum mere, samt et praktisk rum og et toilet med brus.

Villalejligheden fremstår i god stand med flotte plankegulve og nyere lavenergivinduer, den har desuden eksklusiv brugsret til hele forhaven samt carport med tilhørende skur.

Fra Dyssevænget finder man i gåafstand Husum Station, Korsager og Husum skole, gode daginstitutioner, masser af indkøbsmuligheder og Vestvoldens grønne stisystemer, hvorfra turen kan gå mod skønne Utterslev mose eller Damhussøen.