Martin Luther Kings Vej 5, 2. TH., 2450 København SV

NY PRIS - UDEN SAMMENLIGNING - MOST VALUE FOR MONEY - PÅ KÆRHOLM

Eksklusivt liebhaveri med vandudsigt og kompromisløse løsninger - en bolig for livsnydere!
Velkommen til Martin Luther Kings Vej, og særligt velkommen til Kærholm, den første boligø på Enghave Brygge, der placerer sig 70 meter ude i selve havneløbet og derved i allerførste række til vandet, som breder sig for foden af ejendommen. Her mærker I en konstant forbindelse mellem inde- og udelivet, og I glemmer hurtigt, at I faktisk befinder jer midt i hovedstaden.

Nabolaget summer af en let og levende stemning, som blot understreges af det maritime miljø, der giver tilværelsen et strejf af feriefornemmelser og sætter rammerne for en dejlig tilværelse, både til vands og til lands i de mange skønne uderum, hvor børn og voksne kan nyde livet under den blå himmel, imens sommersolen giver kulør til kinderne. De idylliske omgivelser udskiftes nemt med hovedstadens pulserende gadebillede, der lokker med natteliv og shopping, gastronomisk forkælelse, kultur og alt, hvad der ellers hører storbylivet til, mindre end ti minutters cykeltur herfra.
Der er også mulighed for at slentre langs havnen, som fører jer hen til Fisketorvet, der samler alle de bedste butikker, spisesteder og biograf under samme tag. Her oplever I København, hvor byen er allerbedst, og når I hurtigt skal fra A til B, så ligger både tog og den kommende metro lige ved hånden.

Beliggenheden er ideel for en nybygget luksuslejlighed som denne, der formår at forene tidløs æstetik med materialer i allerbedste kvalitet. Allerede ved første skridt indenfor, bemærker I, at der er kræset for selv de mindste detaljer. Flotte gulve med gulvvarme breder over hele lejligheden og tager jer fra entreen direkte ind i det store leverum, hvor to stuer omkranser det elegante køkken fra Trend, imens dagslyset strømmer ind fra de store vinduespartier og skaber en fantastisk rumfornemmelse. Det eksklusive specialkøkken med kvalitetselementer fra Siemens samt et vinkøleskab og en lækker køkkenø understreger, at der ikke er indgået et eneste kompromis i valget af interiør.
Mod sydvest udfolder en stor altan sig som en behagelig forbindelse mellem inde- og udelivet, hvor havnens skvulpende vand breder sig som den smukkeste kulisse i baggrunden.

Planløsningen er gennemtænkt med to værelser, der bl.a. kan anvendes som børneværelser, hjemmekontor eller eventuelt bibliotek samt et badeværelse i samme omfang, hvor der er indrettet vaskesøjle. Lejlighedens store master bedroom har altanudgang, integreret walk-in closet og eget badeværelse med bruseniche. Denne bolig henvender sig til den kvalitetsbevidste, livsnyderen og jer, der kun vil have det allerbedste.

Det er ikke kun boligen og beliggenheden, der er indrettet med fokus på komfort og kvalitet, for der er nemlig elevator i opgangen, som tager jer direkte ned til det underjordiske parkeringsanlæg, hvor der er mulighed for at tilkøbe en privat p-plads. Her er der tænkt på alt.

På Martin Luther Kings Vej går boligdrømmen i opfyldelse!

LINK TIL BOLIGFILM: https://vimeo.com/326848656