Kultorvet 13C, ST., 1175 København K

ENESTÅENDE BYHUS MED PRIVAT TAGTERRASSE, INTERN ELEVATOR OG MED DISKRET BELIGGENHED I HJERTET AF KØBENHAVN - INGEN BOPÆLSPLIGT

Sæt kursen mod Kultorvet 13C, en hengemt adresse i hjertet af København, hvor man næsten glemmer at Københavns brostensbelagte gadebillede udfolder sig få skridt fra hoveddøren.

Roen og den stille atmosfære overrasker jer næsten når I ankommer til huset og dets 297 luksuriøse kvadratmeter, og I får straks en følelse af privatliv i den tilbagetrukkede gård, hvor dette unikke totalrenoverede byhus fra 1856 hører hjemme. Byggestilen og de charmerende sprossede vinduer vidner om et klassisk københavner-byggeri, der efterhånden er en sjældenhed blandt alt det nybyggeri, der skyder frem i gadebilledet. Husets charme erstattes med et komplet renoveret indre, hvor intet er overladt til tilfældighederne og der er kræset for selv de mindste detaljer.

Allerede ved første skridt indenfor bemærker I det lækre materialevalg ved de store eksklusive fliser i køkkenalrummet efterfulgt af smuk sildebensparket i den resterende del af boligen, imens de store vinduespartier fylder hjemmet med dagslys. Huset har flere kvaliteter, og livsnyderen vil glæde sig over, at der er forberedt til vinkælder i underetagen, så I kan nyde en velskænket drue og et roligt afbræk i hverdagen. I dag består etagen af et stort disponibelt rum og et badeværelse, hvis design står i flot harmoni med husets øvrige indretning. Fra underetagen tager elevatoren jer hele vejen op til tagterrassen, jeres private oase, som hurtigt henleder tankerne på de lune sommeraftener, hvor de gastronomiske evner kan udleves i et udekøkkenet og dagens sidste solstråler nydes i spaen.

Planløsningen er gennemtænkt med tre værelser, to brusebadeværelser, to stuer og et køkken, der fordeler sig over stueplan, 1. sal og 2. sal. Værelserne giver rig plads til, at familie- og erhvervslivet kan forenes med soveværelser og eventuelt hjemmekontor. Imens udgør stuerne og køkkenet hjemmets hjerte, hvor familien samles og livet nydes. Poggenpohl-køkkenet står med sin moderne elegance, opført i grebsfrie elementer, der diskret skjuler de hårde hvidevarer og understreger det stilfulde design.

På trods at husets uforstyrrede og stille placering, så ligger alle hovedstadens fornøjelser for jeres fødder. På Kultorvet oplever I Københavns autentiske atmosfære, hvor klassiske gamle ejendomme danner ramme om spisesteder og barer, og hvor folk sidder ved springvandet og lytter til gadekunstnernes musik, der sætter den helt rigtige stemning i gaden. Nørreport nås på få minutters gang, og her er både metro- bus- og togforbindelser. I samme omfang ligger Torvehallerne, og I er altid tæt på butikker, kulturelle oplevelser, cafeer og hovedstadens grønne parkområder, der skaber nogle naturskønne åndehuller midt i byens puls. Alt, hvad hjertet begærer, er lige ved hånden.

Huset er uden bopælspligt, og er derved ideelt for udlandsdanskere, som ønsker deres egen unikke og meget privat beliggende bolig i Københavns midte i forbindelse med ophold i Danmark.

Kontakt os for en fremvisning i dag - vi glæder os til at byde jer velkommen.

OBS OBS OBS: Se venligt denne video af indgangen gennem gården INDEN du booker en fremvisning(kopier link til browser): https://vimeo.com/547981542