Studiestræde 16, 2. TV., 1455 København K

Super lækker og utrolig hyggelig lejlighed i hjertet af Latinerkvarteret.

-
I og omkring Studiestræde findes alt hvad bymennesket begærer. Der er kort afstand til stort set det hele, uanset om man er til små trendy kaffebarer, lækre spisesteder, spændende specialbutikker, byens parker, pulserende indkøbsstrøg, Torvehallerne, nem transport fra og til alle retninger fra Nørreport Station, det hele er kun få minutters gang fra din hoveddør!

Lejligheden som ligger på 2. sal er super godt indrettet og i topstand. Fra hoveddøren træder man ind i en lille gang og videre ind i nyt, lyst og stilfuldt køkken som er tro mod ejendommens alder, men alligevel helt moderne. I køkkenet er der en fin spiseplads, hvor man nemt kan sidde 4 personer til middag.
Efter køkkenet, findes et af lejlighedens to værelser, det er adskilt fra køkkenet med hvide smedejernsvinduer, hvilket gør det meget anvendeligt, uanset, om man vil benytte rummet som værelse eller spisestue.

Stuen har en god størrelse og der kommer masser af lys ind af de 3 vinduespartier, hvor der ligesom i resten af lejligheden er monteret nye snedkerlavede forsatsvinduer. Desuden er der endnu soveværelse, der har samme fine lysindfald som stuen.

Badeværelset er som resten af lejligheden flot, enkelt og perfekt udnyttet, her er muret bruseniche med Unidrain, hængetoilet, gulvvarme og vaskesøjle.

Fra lejligheden kan man kigge ned i den hyggeligste gård, hvor der også er et fint aflåst cykelskur.

I hele lejligheden er der gulv i massivt egetræ i sildebensparket, høje paneler og flot stuk.

Velkommen til den måske fineste og hyggeligste lejlighed i Studiestræde! :)