Horneby Fælledvej 4B, 3100 Hornbæk

Ægte Hornbæk stemning med lyden af bølgeskvulp i baghaven

...

Er I til et typesommerhus med forskallingsbrædder på facaden, steril kønsløs indretning, og en flad græsplæne rundt om huset, så stop med at læse mere nu og kig videre efter sådan et sommerhus, dem er der masser af..

Er i derimod til et sommerhus som emmer af sjæl og charme, bygget for næsten 100 år siden, på en stor skrående og helt ugenert naturgrund med kun par minutters gang til en af de bedste sandstrande på Sjællands nordkyst, så læs endelig videre og kig billederne godt igennem, for de er nemlig gode, selvom virkeligheden er endnu bedre!

Sommerhuset som er et af de ældste huse i området er opført i 1930, fremstår i dag som en velvedligeholdt perle, omgivet af store solrige terrasser i en grøn oase.

Sommerhuset byder på:
Entré med skabsplads. Stor åben stue med rigelig plads til både spise- og sofaafdeling. I stuen er der åben pejs, som både kan sørge for hyggen og for varmen. Ligeledes er der i stuen en kannarp med en seng/sofa som indbyder til afslapning om aftenen eller når vejret indgyder til en indedag.

Køkkenet er placeret i forlængelse af stuen, her er fint med skabs- bordpladeplads, samt en spisekrog hvor et hurtigt måltid kan nydes sammen med udsigten ud over den dejlige have.
Desuden findes et pænt brusebadeværelse samt 2 soverum.

I alle rum er der loft til kip, og de store gamle loftbjælker danner sammen de røde gulvsten en yderst charmerende ramme for hyggelige dage og aftener for afslapning og nærvær med ens nærmeste.

På de store terrasser som omkranser huset næsten hele vejen rundt, er det i godt vejr, uanset tidspunktet på dagen, altid nemt at finde en solrig plet. Udover de mange gode opholdspladser på terrassen, byder den også på udebruser samt direkte adgang til et fint isoleret anneks med strøm og varme, samt et par praktiske redskabsrum.

Fra terrassen er der den skønneste udsigt ud over den gamle have, hvor der bl.a. er bålplads, gynger i træerne, et fint sommeranneks med 4-5 ekstra sengepladser samt udgang til Pandehavevej.

I gåafstand fra sommerhuset er der gode indkøbsmuligheder i Netto. Vil man en tur til Hornbæks store udvalg af specialbutikker, Hornbæk Havn eller et af de mange spisesteder, så tager det heller ikke mange minutter på cykel.