Du vil sælge - så tag skridtet og kontakt os for en salgsvurdering.

Det er en stor beslutning at sælge sin bolig. Nogen af os oplever det kun en gang i løbet af livet – andre mange flere gange; derfor er det en proces, der kræver at man er velovervejet og tager sig god tid. Det er nemlig også et stort arbejde, som kan være temmelig kompliceret. Det involverer stor specialiseret viden som fx jura, forsikring, finansiering, byggeri og energi. Derfor er det en god idé at få omhyggelig hjælp af en dedikeret ekspert – og det er selvfølgelig ikke lige meget hvem man allierer sig med. Ofte er der meget på spil; det kan være børnene, der også skal flytte, det kan være et nyt og spændende livsforløb, hvor man afprøver en længe ventet drøm i en ny drømmebolig og det kan være af mange andre årsager, men fælles for dem alle, er at det er en beslutning med stor indflydelse på en fremtidige hverdag..
Hovmand & Partner har erfaringen og den fornødne viden til at bringe dig trygt og ubesværet igennem et salg af din bolig. Vi er underlagt streng lovgivning, desuden er vi ansvarsforsikrede. Det skaber alt sammen stor tryghed i din bolighandel – og vi er naturligvis medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (MDE)
Hovmand & Partner er et 100 % uafhængigt og selvstændigt ejendomsmæglerfirma. Vi formidler alle typer af boliger i København, samt det vi kalder ”bemærkelsesværdige” boliger på den øvrige del af Sjælland.
Vores altoverskyggende mål er at skabe et optimalt salg af din bolig, dvs. opnå det bedste tænkelige forløb i forhold til salg, den bedste pris – og så en overdragelsesdato, der passer bedst muligt for jer.
Når du bestiller en salgsvurdering hos Hovmand & Partner vil du få vores nøje gennemtænkte vurdering af boligens aktuelle salgsværdi; du vil også få gode råd i forhold til at optimere salgsprisen – for det er ofte sådan, at man kan accelerere prisen på boligen med få midler og enkle råd, og de råd deler vi meget gerne med dig!
Når vi vurderer din bolig, giver vi dig en grundig beskrivelse af det kommende salgsforløb, og orienterer dig i hvordan vi arbejder, så du kan være med hele vejen. Her besvarer vi også alle de spørgsmål du måtte have, og aftaler en konkret plan for det videre forløb.
Bestil et vurderingsmøde - så er du på vej mod et godt og sikkert salg af din bolig!

BOOK EN TID TIL EN GRATIS SALGSVURDERING

oktober 2020

MTOTFLS
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

STUDIESTRÆDE 26, 1455 KØBENHAVN K.

Vores butik er beliggende i en af Københavns ældste bydele, også kaldet "Latinerkvarteret" eller det lidet flatterende navn "Pisserenden" som det også kaldes i folkemunde :-) Kvarteret kendetegnes ved at være et område hvor unge som ældre hænger ud og slapper af, i og omkring de mange caféer og spisesteder samt spændende specialforretninger - og så har kvarteret siden 2012 også været hjemsted for Københavns bedste ejendomsmægler ;-)